ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

31 dic 2013

El JAQUI no perd l'esperança


Avui acomiadem un altre any. Un any més que el JAQUI ha viscut a la protectora. Ja en porta tres.
El Jaqui és un cas molt ESPECIAL. Ha viscut gairebé tota la seva vida en una gàbia i a més a més té leishmaniosis. La seva vida ha estat molt difícil però no perdem l’esperança de trobar-li una família algun dia.  Abans d'arribar a la protectora va ser atacat per un grup de gossos que gairebé van causar-li la mort. Físicament es va recuperar de l'atac però psicològicament ha quedat marcat. Necessita trobar una casa on l'estimin, tinguin experiència en la tinença d'animals i vulguin dedicar-li temps i amor per rehabilitar-lo.
Les persones que cuidem al Jaqui sabem que en bones mans seria un amic excepcional, només cal que algú es fixi en ell i vulgui donar-li una segona oportunitat. Fa massa temps que espera trobar algú que l’estimi, aquest és el seu desig de NADAL!! El JAQUI necessita algú amb paciència i experiència que vulgui salvar-lo i oferir-li l’amor que mai ha tingut. Contacta amb la Protectora d’Artesa de Lleida o bé al 606163216



Cadelletes JA ESTAN ADOPTADES

JA ESTAN ADOPTADES

Aquestes preciositats continuen en adopció. Són fos femelles de dos mesos aprox d'edat i quan creixin seran de mida petita-mitjana. JA estan desparasitades i amb la primera vacuna, necessiten família! T. contacte 618722038





30 dic 2013

Notícies del NAGGA


Un gran exemple de que per comprar un gos només cal diners, per adoptar-lo fa falta un bon cor.
Recordeu al NAGGA (abans es deia Torró)? El vam trobar el Nadal passat quan era un cadell amb el seu germà, el Bru. Tots dos abandonats en pèssimes condicions i per sort ara feliçment adoptats. Just fa un any que el NAGGA va ser adoptat per la família de la Marina i ara ens envia notícies:
Foto del BRU i el TORRO abandonats el Nadal passat



 
Hola!
Us vull passar fotos del Nagga una miqueta més recentes, i dir-vos que té un company de jocs, l'Opie, ens el vam trobar abandonat per Capellades i ens l'hem quedat!  Aquestes fotos son de fa un parell de setmanes, que vam sortir de cap de setmana pel Montseny.
S'ha fet gran i és un trosset de pà...l'altre és molt més mogut i el porta una mica de corcoll, però s'han avingut molt b!
Gràcies per tot, de debò, és un gos increïble!

Marina i Enric



La NUKA s'ha perdut!!


Aquesta gosseta es diu Nuka i es va perdre fa unes setmanes entre Almacelles i Alpicat (Lleida). Porta microxip i la seva família la busca desesperadament. Si la veus o creus haver-la vist truca al 625 07 93 41- 973 290141- 629 316185, gràcies.

26 dic 2013

Una adopció molt especial

Aquesta és la història de la Nika:
Hola, em dic Nika (de bonica) però possiblement em reconegueu per BONI, el nom amb el que la protectora d’Artesa em van batejar. El meus germans i jo vam ser fruit d’una camada no desitjada. Alguns d’ells van morir, d’altres els van regalar i jo em vaig quedar amb la meva germana Xula i el meu germà Leo. Vam créixer a la torre d’un senyor que no ens volia i quan teníem sis mesos va decidir abandonar-nos. No recordo el seu nom però sé que a la protectora li deien covard i egoista perquè ens va abandonar lligant-nos en una reixa propera a la protectora esperant que alguna voluntària ens recollís. Recordo estar hores lligada amb aquella corda tan curta amb molta calor i esgotament. Estava molt espantada, sentia gossos bordar fins que un cotxe va parar a prop d’on ens havien lligat. Va baixar una senyora molt simpàtica i en veure’ns allí lligats es va ficar les mans al cap: “qui és capaç de fer una cosa així?” deia. Ens va agafar amb molt carinyo i ens va donar un menjar exquisit.
Així vam entrar a formar part de la família peluda de la protectora. Allí ens van curar ja que teníem parvovirosis i van intentar per tots els mitjans que superéssim la por i la tristesa. Jo he de reconèixer que m’ho passava molt bé jugant amb la resta de companys i el diumenge m’encantava sortir de passeig amb les nenes del poble.
 
Però sentia a parlar de que hi havia companys que marxaven adoptats i eren encara més feliços, i jo els tenia enveja. Alguna vegada s’havien interessat per mi i els meus germans però som tan porucs que no ens donaven cap oportunitat.
Una tarda vaig tenir un bon pressentiment: la Natàlia i la seva parella venien a adoptar una gosseta, no tenien prejudicis i es van deixar aconsellar per les que fins ara havien estat les meves “mamis”. Jo no m’ho creia, desconfiava d’aquella gent: i si em tornaven a abandonar? Al menys a la protectora estava segura, cuidada i era estimada. I ara encara ho sóc més. La meva nova família té molta paciència amb mi, cada dia fan molts esforços per ajudar-me a perdre la por i integrar-me, jo no els puc estar més agraïda!

He viscut més d’un any a la protectora i he ESTAT UNA GOSSA INVISIBLE per molta gent que ha preferit comprar un gos de raça o adoptar un cadell, però per sort  la família de la Natàlia ha volgut mirar on altres no veien res suficientment bo.
Jo ara sóc feliç i tinc un desig pel 2014: que més gent s’animi a adoptar gossos especials i invisibles com jo. El meu somni s’ha fet realitat, tan de bo als meus companys que s’han quedat al refugi esperant els hi arribi la seva oportunitat algun dia.



BON NADAL!

Des de la protectora d’Artesa de Lleida us volem desitjar un bon Nadal a tots! Esperem que aquestes festes siguin solidàries i entre tots les fem molt especials. Els nostres gossets tenen l’esperança de trobar una família que els estimi per sempre més, i l’esperança mai es perd! Aprofitem per agrair a tots els voluntaris, col•laboradors, socis, adoptants i seguidors la vostra ajuda incondicional, sou fantàstics i entre tots duem a terme un projecte ple de bona voluntat i amor. GRÀCIES I MOLTA ENERGIA POSITIVA PEL 2014 
 

21 dic 2013

Cadelletes en adopció JA ESTAN ADOPTADES

JA ESTAN ADOPTADES
Aquestes preciositats continuen en adopció. Són fos femelles de dos mesos aprox d'edat i quan creixin seran de mida petita-mitjana. JA estan desparasitades i amb la primera vacuna, necessiten família! T. contacte 618722038

15 dic 2013

L'adopció del IU

El preciós IU ja té família des de fa un parell de setmanes. Ha marxat amb una família fantástica que ja havien adoptat un altre gosset. GRÀCIES PER ADOPTAR, HI HA MOLTS GOSSETS BUSCANT UNA CASA

L'adopció de la DUNA!

 
LA DUNA va ser trobada pels agents rurals en mig d’un camí, soleta, tan petita i ja abandonada... Segurament fruit d’una camada no desitjada. Imagineu el sofriment que evitaríem esterilitzant? Per sort, la DUNA ser acollida fins trobar adopció definitiva. Ara té un company de jocs i s’ho passa pipa. Gràcies per adoptar!!



Visita de l'ESTEL


L’ESTEL va viure gairebé tres anys al refugi. Molta gent no el va voler adoptar per l’estigma de ser un gos “caçador”. La seva família adoptiva ens demostra que no existeix tal cosa ja que més enllà de la raça que sigui l’Estel és un gos de CASA que vol el que tots: mimos, passejos, jocs i molt d’amor. Els més petits de casa n’estan contentíssims i tots plegats són un gran exemple.
Gràcies per haver vingut a la protectora a adoptar sense cap prejudici!


12 dic 2013

Dues princesetes

JA ESTAN ADOPTADES
 
Aquestes dues preciositats van ser trobades ahir abandonades. Tenen un mes i poc d’edat, són dos femelles i quan creixin seran de mida mitjana-petita. Estan bastant desnutridetes, no sabem quines penúries hauran passat però per sort ara ja estan amb nosaltres i una fantàstica casa d’acollida les tindrà temporalment.
Si vols adoptar-les truca al 618722028
Recorda! No són juguets, són membres de la família per tota la vida. Les entreguem desparasitades, vacunades, xipades i amb compromís d’esterilització.
Adopta una mascota, tindràs un amic per sempre!