ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

26 feb 2012

Un dels darrers gossets


JA ESTÀ ADOPTAT!!
El PASCAL és un dels últims gossos que ha entrat al refugi. Estava abandonat pel poble d'Artesa de LLeida. és un mascle molt jove, té un anyet aprox, i és una barreja de podenc eivissenc. No porta identificació pel que si ningú el reclama serà esterilitzat i podrà ser adoptat. Vols ser tu la seva família? Ell és tot bondat. Tlf contacte: 606 16 32 16

CADELLS



JA ESTAN TOTS ADOPTATS!!




Aquests cadells busquen casa, són quatre femelles, tenen dos mesos i seran de tamany mitjà (uns 20 kg). Si vols adoptar-los truca al 617720411 o envia un correu a protectoraartesadelleida@gmail.com




S'ENTREGARAN vacunats, desparasitats, amb contracte d'adopció, obligació d'implantar microxip i esterilització quan tinguin l'edat i una placa identificativa.




Busquem famílies responsables per aquestes precioses princeses, no són joguines d'utilitzar i tirar, són èssers vius que s'hauran de cuidar per tota la vida.

Coses a considerar

El fet que estiguis pensant a adoptar un animal d'un refugi significa que ets una persona responsable i humanitària. Però abans de prendre la decisió de portar un amic pelut a la teva vida, pren-te un moment per a pensar en aquests punts:

Perquè vols una mascota? És increïble quantes persones no es pregunten això tan simple abans d'acollir una mascota. Adoptar una mascota simplement perquè és el que la gent "fa" o perquè els nens han estat plorant per un cadell generalment acaba en un gran error. No t'oblidis que algunes mascotes poden estar amb tu 10, 15 o fins i tot 20 anys.

Tens temps per a una mascota? Gossos, gats i altres animals de companyia no poden ser ignorats simplement perquè estiguis cansat o ocupat. Necessiten menjar, aigua, exercici, afecte i companyia cada dia de cada any. Molts animals en els refugis estan allí perquè els seus amos no van pensar realment quant temps duia cuidar d'ells.

Pots permetre't econòmicament una mascota? Els costos de mantenir una mascota poden ser bastant elevats. Llicències, classes d'entrenament, esterilització i castració, cures veterinàries, raspallats, joguines, menjar, sorra de gats, i altres despeses són coses que sumen ràpidament.

Estàs preparat per a ocupar-te dels problemes que pot ocasionar una mascota? Puçes, mobles esgarrapats, accidents d'animals que no estan educats per a estar en una casa i emergències mèdiques inesperades són lamentables però són aspectes comuns a la tinença d'una mascota.

Pots tenir una mascota en el lloc on vius? Moltes comunitats de veïns no permeten mascotes, i la majoria d'ells tenen restriccions. Assegura't de quins són abans de portar un company pelut a casa.

És per a tu un bon moment per a adoptar una mascota? Si tens nens de menys de sis anys, per exemple, hauries de considerar l'esperar alguns anys abans d'adoptar un company. La tinença de mascotes requereix nens que siguin suficientment madurs per a ser responsables. Si ets estudiant, o viatges assíduament com part del teu treball és assenyat esperar a estabilitzar-te.

Són els teus hàbits de vida adequats per a l'animal que tens en ment? La grandària de la mascota no és l'única variable en la qual has de pensar aquí. Per exemple, alguns gossos petits com els Terriers són molt actius. Necessiten molt exercici per a poder calmar-se, i generalment borden amb qualsevol soroll. D'altra banda, alguns gossos grans són molt tranquils i estan feliços i contents amb només dormir en el sofà tot el dia. Abans d'adoptar una mascota, fes una mica d'investigació. D'aquesta manera, t'assegures d'elegir l'animal que encaixarà amb el teu estil de vida.

Saps qui cuidarà de la teva mascota quan estiguis de viatge o de vacances? Necessitaràs tenir amics o veïns de confiança o diners per a pagar un hostal per a mascotes.

Podràs ser un amo responsable? Tenir la teva mascota esterilitzada o castrada, obeir les lleis comunitàries o les llicències, mantenir posades les xapes d'identificació en l'animal són totes coses que formen part de ser un amo responsable. Per descomptat, donar a la teva mascota amor, companyia, exercici, una dieta sana i cura veterinària regular també són essencials.

Finalment, estàs preparat per a mantenir i cuidar a una mascota durant tota la seva vida? Quan adoptes una mascota, estàs comprometent-te a cuidar-lo per la resta de la seva vida.

Acollir un animal per a tota la vida
Si, és cert, aquesta és una llarga llista de preguntes. Però si fas una vista ràpida a un refugi entendràs perquè el contestar aquestes preguntes abans d'adoptar una mascota és tan important.

Molts dels animals abandonats dels refugis són cadells de gossos i gats, víctimes de persones irresponsables que van permetre que les seves mascotes criessin. Però hi ha una quantitat bastant igualada de gossos i gats en els refugis que tenen més d'un any que van ser acollits per persones que no van pensar les responsabilitats que implica ser amos d'un animal abans de dur-lo a casa.

Per favor, no cometis el mateix error. Pensa abans d'adoptar. Compartir la teva vida amb un company animal pot portar compensacions increïbles, però només si estàs disposat dedicar-li el necessari temps, diners, responsabilitat i amor per la resta de la seva vida.

21 feb 2012

Mascle mida petita



JA ESTÀ ADOPTAT!
TIRAT PER LA TANCA DE LA PROTECTORA!! A aquest pobre gos els seus propietaris van tenir la "valentia" de deixar-lo abandonat la matinada del dissabte tirant-lo per damunt la tanca de la protectora. Per sort, no va crear una baralla amb la resta de gossos de la gàbia on el van tirar ni es va fer mal físicament, però després d'un acte tan cruel i inconscient com aquest el gos podria estar a hores d'ara MORT. Davant d'aquestes situacions s'ha decidit la instal"lació d'un servei de càmeres de seguretat.d'abandonament. NÚVOL, així l'hem anomenat, és un masce de mida petita que té TANTA POR QUE NO ES DEIXA TOCAR!! Quan el vam trobar estava ple de saliveres de l'ansietat i quan el vas a acariciar et treu les dents per defensar-se ja que no entén el que li està passant. Ens encantaria trobar una casa d'acollida per a ell on el puguin mimar molr i mostrar-li que tots els humanns no som iguals: alguns tenim sentiments. Farem tot el possible per trobar als seus antics propietaris i denunciar-los ja que el que han fet amb aquest gos té un nom: ABANDONAMENT i ha de ser jutjat per la llei tal i com recull i el codi de protecció dels animals de Catalunya. Així que si ens podeu ajudar a difondre busquem: -UNA FAMÍLIA ADOPTIVA -TROBAR ALS ANTICS PROPIETARIS I DENUNCIAR-LOS. Tlf contacte: 606 16 32 16 / protectoraartesadelleida@gmail.com

GOSSETA TROBADA PER LLEIDA - DOPTADA

JA HA ESTAT ADOPTADA!!
Aquesta gosseta va ser trobada la setmana passada per Lleida i ens demanen ajuda per trobar-li una família adoptiva i evitar així que entri en una protectora. La tenen les persones que se la van trobar però no la podran tenir gaire temps més. La van trobar per la rambla de Corregidor Escofet, té uns cinc mesos i no porta xip. Pesa uns cinc kg, és de mida petita i tot i que és alta no és voluminosa. Té molt bon caràcter i es perfecta per viure en un pis. Tlf. contacte: 606 16 32 16

GOSSET MIDA MINI- adoptat

JA HA ESTAT ADOPTAT!!
Ja han passat els dies reglamentaris que s'ha d'esperer abans de donar en adopció un gos trobat. Ningú l'ha reclamat pel que o bé els antics propietaris no l'han trobat o bé l'han abandonat. ARA JA ESTÀ EN ADOPCIÓ. l'hem castrat i s'entrega en adopció amb xip, vacunes, cartilla, placa identificativa i contracte. és un gos de mida petita, tipo pekinés de tres kg. és un gos molt falder que li encanta que li facis carinyitos. és tranquil i bo, perfecte per viure en un pis. tlf contacte: 606 16 32 16 / protectoraartesadelleida@gmail.com

20 feb 2012

col·laboració



La protectora està OFICIALMENT PLENA!! en una setmana hem tingut cinc entrades (un dels quals van deixar lligat al costat dels containers i l'altre el van llençar la matinada del dissabte per damunt de la tanca). Tantes entrades de cop sense sortides per una protectora LOCAL PETITA és una BARBARITAT!
Ja no sabem com ubicar els gossos per garantir-los-hi la millor qualitat de vida possible. A més a més de les cinc entrades i una llista interminable de gent que truca per ABANDONAR la seva mascota tenim cinc cadells en una casa d'acollida i dos gossos més en una altra casa d'acollida que si no troben adoptant AVIAT hauran d'entrar al refugi (el Chopin i el gos trobat al riu). ARA MÉS QUE MAI US DEMANEM COL·LABORACIÓ: VOLUNTARIS, CASES D'ACOLLIDA, SOCIS, PADRINS, I SOBRETOT: ADOPCIONS!! Ajudeu a difondre els gossos en adopció, ESTEM A TOPE!! GRÀCIES!

TERRY, abandonat al costat de les basures sense escrúpols ni remordiments


TERRY, així l'hem anomenat. No sabem com es deia abans ja que el van deixar lligat a les basures esperant que algú el recollís. Quan una voluntària el va trobar tremolava com una fulla, els seus ulls eren pur terror. Pensem que probablement ha viscut en un pis ja que se'l veu ben cuidat i habituat a estar amb persones i per això ho està passant fatal a la protectora: es mor de pena! és un mascle que no arriba a l'any d'edat, encara té caràcter de cadell, molt dócil, afectuós i juganer. Ens agradaria trobar una casa el més aviat possible per ell pq de veritat que és tot tendresa i la vida al refugi el fa estar molt trist.
A la persona que el va deixar sense pietat lligat al costat de les basures dir-li que a més a més de ser un inconscient ja que el gos podia haver mort ofegat amb la seva pròpia corda o bé es podia haver deslligat i escapat, és també un covard que no té cap respecte per la vida d'aquest animal ni per la vida en general. Farem tot el possible per trobar als seus antics propietaris i denunciar-los ja que el que han fet amb aquest gos té un nom: ABANDONAMENT i ha de ser jutjat per la llei tal i com recull i el codi de protecció dels animals de Catalunya. Així que si ens podeu ajudar a difondre busquem:
-UNA FAMÍLIA ADOPTIVA
-TROBAR ALS ANTICS PROPIETARIS I DENUNCIAR-LOS.
Tlf contacte: 606 16 32 16 / protectoraartesadelleida@gmail.com

Un hurra per la DORA!




LA DORA és una femella que tot i ser molt jove no ha tingut sort en la vida, fins ara!! La família de la Yolanda, voluntaris de la protectora es van enamorar de la Dora des del primer dia i ha arribat el moment de fer l'adopció. Ja fa dues setmanes que viu amb ells i tots n'estan súper contents. La Yolanda ens explica:
Hola!!! sóc la voluntària que té a la DORA. S'ha adaptat super bé en poc temps i fa molt de cas. És molt jaganera i amb els nens és molt bona. No es puja sobre d'ells i juga un munt. Respecta molt l'espai i ja sap quines son les seves hores de sortida al carrer. És molt intel·ligent!!!. També comentar l'assemblança amb el seu germà. Estaria bé que es puguessin conèixer. Bueno, ja aniré penjant les fotos


SI ÉS QUE ADOPTAR UN GOS ADULT TOT SÓN BENEFICIS: SAPS EL TAMANY QUE TINDRÀ I EL MÉS IMPORTANT, EL CARÀCTER!!

16 feb 2012

taula informativa de la protectora





El passat dissabte la protectora va organitzar una taula informativa a la Plaça Sant Francesc de LLEIDA.
Vam repartir informació sobre la tinença d'animals i el món de les protectores, va ser la ocasió perfecta per venir-nos a conèixer! També vam intentar solventar els dubtes que les persones que van venir tenien en relació a com educar el teu animal de companyia i consultes de tot tipus.
A més a més, van poder comprar algun detall fet a mà, artesanal, original i solidari! Tenim clauers fets a mà, collars, mitjons, punts de llibre... i moltes coses més que hauràs de descobrir la pròxima vegada que fem una taula informativa!
en nom dels gossets de la protectora: GUAU GUAU I MOLTES GRÀCIES! Gràcies a tots els que heu col·laborat i en especial a tots els voluntaris que van venir a la taula, ni el fred ni la falta de temps lliure van evitar que passessim un dia molt agradable!

cadells

JA ESTAN TOTS ADOPTATS!



Aquests cadells busquen casa, són quatre femelles i un mascle, tenen un mes i mig i seran de tamany mitja (uns 20 kg). Si vols adoptar-los truca al 617720411 o envia un correu a protectoraartesadelleida@gmail.com . S'entreguen desparasitats, vacunats, microxip, contracte d'adopció i obligació de ser esterilitzats.

9 feb 2012

GRÀCIES PER LA COL·LABORACIÓ

Donatiu de llaminadures pels gossets del refugi


Donatius de mantes i pinso




Més pinso, collars...


El DYLAN celebrant el donatiu de pinso



A més a més de les vostres ajudes (mantes, matalassos...) per a que els gossets no passin fred aquests dies tan durs, segunit les indicacions del veterinari els hem comprat pinso de cadells ja que és més calòric i això fa que resisteixin millor les baixes temperatures. També els barregem el menjar amb arròs i verdures calentet, tot plegat ajudar a passar aquest fred!



Després de fer un bon passeig estan encantats de poder menjar calent!





Alguns són tan senyorets que els agrada que els hi donem el menjar com si fossin nens petits...Són uns gossos consentits!









Una vegada més, gràcies per la col·laboració, entre tots granet a granet fem que la protectora d'artesa de Lleida sigui un lloc digne on els animals puguin gaudir d'una estança agradable fins que troben una llar definitiva.

L'ADOPCIÓ DEL XIROI!


L'Antonieta, l'Eduard i el seu fill van perdre el seu gos, de 15 anys fa uns mesos per culpa d'una insuficiència renal. Encara amb llàgrimes als ulls han decidit adoptar un gos abandonat ja que habituats a tenir gos sentien que la casa estava incomplerta sense un animal, sobretot el nen petit. Ja ha passat una setmana d'adaptació a la seva nova llar i com ja tots sabíem, ens confirmem que el Xeroi és un belluguet, que els ha fet entremaliadures per tot el jardí però que tot i així és un gos molt carinyós al que ja li tenen molt afecte. Al XEROI li caldrà una bona dosi de carinyo i disciplina però estem segurs que junts formaran una família meravellosa. Gràcies per adoptar-lo!